Cheesy Fries met Cheesy Soufflé

232

Een verrassende combinatie van de knapperige Cheesy Soufflé en Franse frietjes.

Wij zorgen ervoor dat jij gemakkelijk van groente kan genieten. Dit recept bevat 122 gram* groente per persoon. Dat is 49% van je ADH. Goed bezig!
*Variabele in grootte groente waardoor het aantal gram kan afwijken

Borrelplank

Porties 10
Bereidingstijd 30 min

Ingrediënten

  • 1 bakje VEDGY KITCHEN Cheesy Soufflé
  • 1 bakje VEDGY KITCHEN Vegetable Frikandel
  • 1 bakje VEDGY KITCHEN Crusty Nuggets
  • 1 bakje VEDGY KITCHEN Crispy Asparagus

Dip 1: bieslook-yoghurtsaus

  • 40 gram yoghurt
  • 40 gram mayonaise
  • 5 gram bieslook
  • 1 teen knoflook

Dip 2: chilidipsaus

  • 100 gram crème fraîche 
  • 1 el chilisaus

Dip 3: Aziatische saus

  • 1 stuk gember
  • 1 el olie
  • 2 el sojasaus
  • 2 el limoensap
  • 1/4 tl palmsuiker
  • 1 bosui

Dip 4: Truffelmayonaise

  • 2 el mayonaise
  • 2 tl truffeltapenade

Dip 5: Graham Masala

  • 1 tl garam masala
  • 1 el olie
  • 2 el mayonaise

Groene aspergeburger met topping

    Wasabi mayonaise

    • 1 Crispy Asparagus
    • 2 el mayonaise
    • 1 tl wasabi
    • 1 tl wakame

    Ceasar style

    • 1 Crispy Asparagus
    • 13 gram parzemaanse kaas
    • 10 gram kappertjes
    • 50 gram mayonaise
    • 30 gram zure room
    • 7 gram blauwe kaas
    • 3 gram fijn gehakte peterselie
    • 1 gram fijngehakte dragon
    • 6 gram fijngehakte bieslook

    Instructies

    • Snij de groenten (komkommer, paprika en bleekselderij) in reepjes zodat je de groenten makkelijk kan dippen. Bereid de Groentefrikadel Mini's en Groente Nuggets zoals op de verpakking staat beschreven. Leg deze samen met de dips op een mooie borrelplank en geniet van een heerlijke kleurrijke borrel! 

    Dip 1: bieslook-yoghurtsaus

    • Snij de bieslook en de knoflook fijn
    • Meng alle ingrediënten goed door elkaar heen. 

    Dip 2: chilimayonaise

    • Schep de crème fraîche in een kommetje en schenk er een laagje chilisaus overheen
    • Meng de ingrediënten

    Dip 3: Aziatische saus

    • Rasp de gember en bak deze in de olie. 
    • Zet het vuur uit en voeg de sojasaus, het limoensap en de palmsuiker toe. 
    • Zorg dat de palmsuiker oplost in het mengsel. 
    • Snij de bosui in ringetjes en voeg deze als laatst toe

    Dip 4: truffelmayonaise

    • Meng de mayonaise en truffel tapenade goed door elkaar.

    Dip 5: Graham Masala mayonaise

    • Verhit de garam masala en de olie in een pan. 
    • Haal het mengsel van het vuur en voeg dit samen met de mayonaise. 

    Crispy Asparagus met topping

      Variant 1 wasabimayonaise

      • Maak de wasabimayonaise door de mayonaise met wasabi te mengen. 
      • Bereid de Groene Aspergeburger zoals op de verpakking staat beschreven. 
      • Smeer een laagje wasabimayonaise op de Groene Aspergeburger en snijd de burger in 8 puntjes. 
      • Leg tot slot een beetje wakame op ieder puntje. 

      Variant 2 Ceasar Style

      • Hak de peterselie, bieslook en dragon fijn en rasp de parmezaanse kaas. 
      • Maak daarna de Ceasar dressing door alle ingrediënten bij elkaar te voegen en te mengen. 
      • Bereid de Groene Aspergeburger zoals op de verpakking staat beschreven. 
      • meer een laagje dressing op de Groene Aspergeburger en snijd de Groene Aspergeburger in 8 puntjes. 
      Close
      Close