HelloFresh zorgt samen met VEDGY KITCHEN voor meer groente op je bord

413

22.09 Thuiskoks die gebruik maken van maaltijdbox bezorgdienst HelloFresh kunnen ontvangen deze week opnieuw de groentecreaties van VEDGY KITCHEN 

HelloFresh levert maaltijdboxen aan huis met daarin de beste verse ingrediënten én makkelijk te volgen recepten. Op deze manier voorzien zij thuiskoks van inspirerende maaltijden die in een handomdraai op tafel staan en bij het hele gezin in de smaak vallen. Zo wordt tijd bespaard en voedselverspilling verminderd.  

Dit past perfect bij de visie van VEDGY KITCHEN, dat gelooft in groente als de basis van een duurzame en smaakvolle toekomst van eten. De producten van VEDGY KITCHEN zijn ontwikkeld met als missie om groente eten zo lekker en gemakkelijk mogelijk te maken. Dat groente gezond is weet iedereen, alleen wordt het vaak nog niet geassocieerd met lekker. Zonde! Groente kan ook interessant, innoverend en lekker zijn. We willen mensen verrassen met unieke groentecreaties die iedereen lekker vindt, niet enkel de vegetariër, aldus Managing Partner Laurent Willaerts.  

Een samenwerking tussen VEDGY KITCHEN en HelloFresh is dan ook de ideale manier om mensen thuis te inspireren om meer groente te eten. In het recept van deze week worden de Crusty Nuggets van VEDGY KITCHEN gecombineerd met friet van aardappel en paarse wortel, gegrilde courgette en een zoet-pittige chilimayonaise.   

Deze week geen box ontvangen? Niet getreurd! In week 41 staan de Crusty Nuggets opnieuw op het menu. Deze box is vanaf volgende week woensdag te bestellen via HelloFresh.nl en een beoordeling wordt zeker gewaardeerd. 

Close
Close