Over ons

VEDGY KITCHEN is ontstaan uit het voorheen bekende &samhoud food. ​Sinds dag één zetten wij ons in om mensen te inspireren om meer groente te eten. Door mensen te verrassen met unieke groentecreaties, wordt het makkelijker om vaker van groente te genieten.

Is groente lekker? JA! De mogelijkheden met groente zijn eindeloos. Groente is lekker, en onze groentecreaties bewijzen dat. Met de receptuur van tweesterrenchef Moshik Roth bereiden wij op unieke wijze smaakvolle groentecreaties om van te genieten.

Welkom in onze wereld van smaak, kleur en texturen. De verrassende smaakbeleving en mondgevoel zit in de structuur, de groente en de toepassing in de productcategorie. Zo maken wij elke bite uniek.

Ons team

Bij VEDGY KITCHEN worden we heel enthousiast van lekker eten. We willen er het liefst zoveel mogelijk van genieten; iedere dag, uit en thuis, alleen en met elkaar. Van groente die goed is bereid en op smaak gebracht kunnen we bijna geen genoeg krijgen. We werken graag samen aan creatieve en innovatieve manieren om lekker en gemakkelijk (meer) groente te eten. Deze passie willen we met iedereen delen.

Wij geloven in groente!

Close
Close