VEDGY KITCHEN sluit zich aan bij Green Protein Alliance

363

12.11 VEDGY KITCHEN heeft zich sindskort aangesloten bij Green Protein Alliance!

Green Protein Alliance (GPA) wil het alle Nederlanders makkelijk maken om vaker de plantaardige keuze te maken. Dit niet alleen bij uitzondering, maar juist een structurele verandering in het eet- en drinkpatroon. Vanuit bestaande voedselroutines bieden zij het handelingsperspectief met bijvoorbeeld recepten, makkelijk verkrijgbare producten, beleving via proeverijen en inzet van influencers. Daarnaast wil GPA met behulp van VEDGY KITCHEN en andere leden als Albert Heijn, Unilever en Rabobank de voedselomgeving aanpassen.

Het doel van GPA sluit enorm goed aan bij de VEDGY KITCHEN ambitie om mensen te inspireren meer groente te eten en groente eten zo lekker en vooral gemakkelijk mogelijk te maken. Onderdeel uitmaken van Green Protein Alliance versterkt onze positionering als merk voor een duurzamere en gezondere toekomst.

Samen met GPA en andere leden hopen wij bestaande routines aan te passen om zo terug te gaan naar een voedselpatroon waarin plantaardig de hoofdrol speelt. Deze eiwittransitie betekent namelijk winst voor mens, wereld én economie: een win-win-win. Wij geloven in groente!

.

Close
Close