VEDGY KITCHEN VANAF NU VERKRIJGBAAR BIJ CRISP

458

07.12 VEDGY KITCH vanaf nu ook te bestellen bij Crisp: de supermarkt-app voor knettervers eten!

Crisp is een supermarkt-app voor iedereen die van goed eten houdt. Producten waar je nu stad en land voor afloopt om ze bij verschillende specialisten te kopen, zijn bij Crisp op één plek te vinden. Op hun razendsnelle app heeft Crisp lekkere, verse producten van meer dan 650 lokale leveranciers beschikbaar. Crisp bezorgt in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Overal geldt: vandaag voor 22.00 uur besteld, morgenavond in huis. Hun missie? Eten van betere kwaliteit mogelijk te maken voor een groot publiek.

Wij zijn enorm trots dat de producten van VEDGY KITCHEN deel mogen uitmaken van het fantastische aanbod op Crisp. VEDGY KITCHEN wil de bestaande kaders van groente verleggen en zo het eten van groente voor iedereen zo lekker en gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze producten proberen wij mensen beter en bewust te laten genieten, op elk eetmoment van de dag. De focus van zowel Crisp als VEDGY Kitchen op kwaliteit en gemak maakt deze samenwerking een mooie kans voor beide partijen!

Via de supersnelle Crisp app kun je onze producten bestellen, iets wat een feestje is met alle mooie productfoto’s. Daar krijg je niet alleen inspiratie van, maar ook trek! Maak het eten van meer groente dus nog leuker, gemakkelijker en lekkerder door een bestelling te plaatsen bij deze prachtige supermarkt-app!


Close
Close